Herken je dit?

 • Je hebt het gevoel dat je jouw bedrijf maar niet echt van de grond krijgt. Je hebt allerlei plannen voor je business, maar beseft dat ondernemen ook een vak is waarvoor je richtlijnen en sturing nodig hebt. Je wilt van jouw idee meer dan ooit een succesvolle business maken.
 • Je vraagt je af hoe je jouw offline business om zou kunnen zetten naar een online business om zo de vrijheid te creëren te kunnen werken waarvandaan je maar wilt, zodat je niet meer gebonden bent aan een vaste werklocatie.
 • Je zou graag uit die 9 tot 5 loondienst baan stappen en de sprong in het diepe willen wagen voor jezelf te beginnen. Maar waar moet je beginnen en wat zou het je brengen als je deze transformatie zou kunnen maken? Je wilt die angst overwinnen, de angst om te falen en de angst om de veiligheid van die baan in loondienst kwijt te raken.
 • Je werkt keihard en verlangt naar meer tijd, vrijheid en inkomen, zonder jezelf over de kop te werken.
 • Je vraagt je af of je wel goed genoeg bent in wat je doet en wie er op jouw expertise zit te wachten. Je omgeving gelooft niet zo in jouw plannen, je hebt behoefte aan een sparringspartner, die jou van goed advies kan voorzien.
 • Je wilt niet meer in de auto hoeven te stappen en het hele land doorrijden om al die klanten te bezoeken en vraagt je af hoe je jouw klanten online net zo goed van dienst zou kunnen zijn, zonder af te doen aan de waarde voor je klant.  
 • Je zoekt naar een manier om een schaalbare business neer te zetten met een kant en klare strategie, zonder bomvolle agenda waarbij de balans tussen werk en gezin ver te zoeken is.
 • Je zou graag willen genieten van quality time voor jezelf zonder schuldgevoel en tijdsgebrek.
 • Je doet vaak makkelijker dingen voor je opdrachtgever of partner dan voor jezelf of je onderneming. Je wilt leren prioriteiten te stellen als een LadyBoss.
 • Je vindt het iedere dag weer een grote uitdaging de relaxte moeder te zijn die zakelijke groei doormaakt en tegelijkertijd je kind, die ook groeifases doormaakt, continue begripvol te benaderen.
 • Moet ik niet zelf meer aanwezig zijn i.p.v. dat de kinderen bij de nanny zijn of naar de opvang worden gebracht? Krijgen ze geen trauma’s van een succesvolle moeder? Het gevoel van ‘ik doe maar wat, maar heb niet geleerd voor het opvoeden van kinderen, terwijl ik wel zakelijk alles op orde heb’. Je wilt nu écht een keer van die twijfels af.
 • Je vraagt je af hoe je energie over kunt houden en niet iedere avond moe op de bank neerploft, ondanks de ratrace die je als werkende moeder kunt ervaren.  

Hoe zou het zijn als…

 

 • Wij er samen voor gaan zorgen dat je jouw talenten en mogelijkheden ten volle kunt gaan benutten door jouw bedrijf slim in te zetten -onder jouw eigen voorwaarden- en dat we dat ook gaan doen voor jouw situatie thuis, zodat in je gezin de boel ook op rolletjes loopt en jouw kinderen, net als jij, ook helemaal tot volle bloei kunnen komen. 
 • Wij stap voor stap een compleet systeem gaan bouwen om jouw business uit te kunnen rollen en je door middel van een ijzersterke marketingstrategie een automatische klantenstroom kunt gaan genereren.
 • Je toegang krijgt tot een compleet programma waarin je in slimme, strategische stappen van scratch af aan gaat leren hoe je vanuit jouw baan in loondienst de stap kunt gaan maken naar succesvol ondernemerschap, zodat je de vrijheid, voldoening en overvloed kunt gaan ervaren waar je van gedroomd hebt.
 • Je leert hoe je jouw offline business naar online kunt omzetten en alle tools en begeleiding krijgt om jouw kennis in een online product te verankeren, zodat het deelbaar wordt op grote schaal.
 • Je leert hoe je de ideale balans kunt creëren tussen het runnen van een booming business en jouw rol als ouder, zónder schuldgevoel en gebrek aan quality time.
 • Jij die relaxte moeder leert te zijn die de juiste kennis in huis heeft om positief op te kunnen voeden en over sterke timemanagement vaardigheden beschikt, waardoor je in staat bent waardevolle quality time met je kinderen te creëren. 
 • Jij het vertrouwen in jezelf en je bedrijf een enorme boost kunt gaan geven, waardoor je de juiste mindset gaat creëren om je zelfverzekerd te voelen in de ouderrol, nieuwe ondernemersvaardigheden en strategieën gaat aanleren die bij jóu passen en nog meer lef krijgt om keuzes te kunnen maken die nodig zijn voor je bedrijfsgroei.

 

Ben jij er klaar voor om jouw succesvolle online business te runnen en het thuis om te toveren in een geoliede machine, waardoor je de vrijheid krijgt jouw leven zo in te delen zoals jij dat wilt? Plan dan nu een kosteloos strategiegesprek met mij in om meer over de mogelijkheden te leren

gratis strategiegesprek

Coachtraject

if you can dream it

I can help you build it