The Mothership Academy | Maartje Blijleven

Testimonial ~Maartje Blijleven~ 

Cindy is een sterke, ambitieuze, ondernemende vrouw die heel goed weet wat ze wil, doelgericht is en daar ook naartoe werkt. Aan de ene kant echt zakelijk is en aan de andere kant warm, zacht, hartelijk, iemand die altijd voor haar omgeving klaarstaat. Ze weet als geen ander hoe je werk met moederschap moet combineren en kan daar ook ongelofelijk goed advies over geven. Cindy is echt een topper, ze is betrokken, professioneel, warm en ik kan haar van harte aanbevelen.

Maartje Blijleven | auteur van Managementboek bestseller #1 We Love Communities, veelgevraagd keynote spreker en digital community expert

The Mothership Academy | Nathalie Moser

Testimonial ~Nathalie Moser~

“Door de grote werkdruk had ik een team om mij heen nodig die meer ondersteuning kon geven, zodat ik de tijd had om mij te focussen op andere werkzaamheden. Om die reden heb ik Cindy ingeschakeld die als echte teamplayer de hele boel bij elkaar wist te houden. Door Cindy in te schakelen is er een last van mijn schouders gevallen. Zij heeft het team aangestuurd en alles uit handen genomen zodat die volledige focus ook echt haalbaar was voor mij. Verder is het zo dat ze 100% te vertrouwen is, zo ontzettend prettig. Iemand waar je totaal op kunt bouwen. Werken met Cindy was een feestje. Omdat zij een keihard werkende, zeer secure en positieve dame is levert dat veel op. Voor mij was dat dus volledige vrijheid om de focus te kunnen hebben op voor mij belangrijke zaken. Naast het feit dat Cindy zich altijd aan haar afspraken houd, is haar inzet en 24/7 mentaliteit super waardevol voor mij. Ik zou Cindy aan iedereen aanraden, zonder enige twijfel en ik zou tegen deze mensen willen zeggen: knijp je handen dicht, je hebt een lot uit de loterij!”

Nathalie Moser | Eigenaar BRNDRZ private- en corporate events en artiestenmanagement

The Mothership Academy | Nathalie Moser

Testimonial ~Marieke Effting~

“Mijn samenwerking met Cindy is ontstaan toen zij nog eigenaresse was van TopNanny BV, een nanny service bureau. Wij kregen als bureau dat werving en selectie verzorgt voor kinderopvang organisaties destijds van haar de vraag of we TopNanny zouden kunnen ondersteunen bij het vinden van professionele nanny’s. We hadden direct een professionele klik. Dat kwam doordat de manier waarop mijn bureau, KEKZ, werkt en de manier waarop zij dat doet heel erg overeen bleken te komen: professioneel, met de ambitie om snel het gewenste resultaat te leveren, maar ook met warmte en aandacht voor mensen. In de periode dat we samenwerkten hadden we veelvuldig contact met elkaar gehad. Ik heb ons contact en de samenwerking met TopNanny altijd als prettig en waardevol ervaren en kan iedereen een samenwerking met Cindy dan ook van harte aanbevelen.”

Marieke Effting, directeur KEKZ, advies op strategisch, sales, marketing en communicatie gebied in de kinderopvang

The Mothership Academy | Mariska Werlich

Testimonial ~Mariska Werlich~

“In de tijd dat ik Cindy leerde kennen was ik als moeder van twee (later drie) jonge kinderen en met een drukbezette, reizende man op zoek naar een nanny die mijn rol kon overnemen op de dagen dat ik in Amsterdam aan het werk was. Ik wilde graag dat het leven van onze zoontjes zo soepel mogelijk door zou gaan en zij niet hoefden te “lijden” onder onze afwezigheid. Ook hadden we twee honden die wij graag goed verzorgd wilden zien.

Vanaf het moment dat Cindy bij ons kwam werken, werd ik volledig ontzorgd. Zij nam heel verantwoordelijk en liefdevol mijn rol over, waardoor ik probleemloos al mijn aandacht op mijn werk kon richten. Ik vertrouwde Cindy volledig en dat vertrouwen heeft zij nooit beschaamd, integendeel, eerder overtroffen. Het leven draaide thuis gewoon door en vaak waren de dagen dat Cindy bij ons was heel feestelijk, zij wist van iedere dag wat bijzonders te maken. De kinderen keken uit naar haar komst en mijn vertrek naar mijn werk leverde nooit een probleem op.

Onze samenwerking was van begin af aan gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Er was veel aandacht voor onze wederzijdse behoeftes en alles was bespreekbaar. In de loop der tijd veranderde onze samenwerking in een vriendschappelijke relatie waarbij het voelde of wij onderdeel van elkaars familie uitmaakten. Cindy maakte hier echter nooit misbruik van, zij bleef verantwoordelijk, nauwgezet en betrouwbaar en nam haar baan heel serieus.

Naast het feit dat wij Cindy blind konden vertrouwen en ze alles altijd onder controle had, vond ik haar levenslust, ondernemingszin en humor ontwapenend. De combinatie van deze eigenschappen maakte Cindy voor ons de beste nanny ‘ever’ en onze jongens hebben genoten van alle bijzondere activiteiten en gekkigheid met haar. Zij wist zorg (alles was altijd tot in de puntjes geregeld) te combineren met avontuurlijke, grappige en gekke activiteiten. Als ik ’s avonds thuis kwam, was de boel aan kant, waren de kindjes gevoed en gebadderd en hadden ze een dag achter de rug waar ze van genoten hadden en waar je een puntje aan kon zuigen. What more can you wish for?

Ik zou Cindy van harte aanbevelen. Naast het feit dat Cindy gewoon een heel leuk, gezellig, lief en geïnteresseerd mens is, beschikt zij over durf, zelfvertrouwen, ondernemingszin en veerkracht. What you see is what you get, Cindy is gepassioneerd, heeft power, een groot hart, laat zich niet snel uit het veld slaan en heeft hoge waarden en normen. Zij is een trotse moeder, liefdevolle partner, warme zus en dochter die ook haar ambities op professioneel gebied meer dan waar weet te maken. Het heeft ons nooit verbaasd dat zij ook als ondernemer succesvol is. Ik heb er alle vertrouwen in dat Cindy haar ervaring en levenslessen succesvol zal inzetten om ambitieuze moeders verder op weg te helpen naar een succesvol professioneel leven in combinatie met betrokken en liefdevol moederschap!”

Mariska Werlich | Coach en Associate Partner bij Employment Services, executive search voor HBO/WO posities