Teamwork makes the dream work

Als je wilt weten hoe The Mothership Academy ook voor jóu zou kunnen werken, vraag dan een kosteloos strategiegesprek met mij aan.

Plan hieronder een strategiegesprek in mijn online agenda. Na het selecteren van datum en tijdstip krijg je een vragenlijst, wees zo uitgebreid en eerlijk mogelijk in je antwoorden, zodat ik mij goed kan voorbereiden op de sessie. Ik ga strikt vertrouwelijk met je gegevens om, de vragen zijn puur bedoeld om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. 

In het kosteloze strategiegesprek van zo’n 45 minuten kan ik uitgebreid aandacht aan jou besteden, bespreken we wat je wilt bereiken en leer je meer over mijn methodes.

op jouw succes!

 

Lieve, ambitieuze onderneemster, heb jij zojuist een strategiegesprek met mij ingepland? Super leuk! Hierbij alvast als voorproefje speciaal voor jou; virtuele confetti op jouw succes!

Heb je nog geen afspraak ingepland voor een gesprek omdat je misschien nog twijfelt of dit wel hét juiste moment is? Dan wil ik graag nog even iets met je delen…

Hét juiste moment om die knoop door te hakken komt misschien wel nooit. Hét magische moment waarbij alles op zijn plek valt ontstaat pas zodra jij je passie gaat volgen. Hoe vaak zijn we aan het wachten op dat juiste moment? Besluit dat dít jouw moment is. Om voor je dromen te gaan, om je niet alleen maar voor te stellen hoe het is om je mooiste, leukste leven te leven, maar ook om in de startblokken te gaan staan om het daadwerkelijk te kunnen gaan leven. Don’t worry, I got your back!

See you on the inside 🙂
~Cindy~

 

Don’t be pushed by your problems

be led by your dreams