wat kan een homesystem (Business & Parenting) voor jou als ambitieuze onderneemster betekenen?

Ik neem je graag mee in mijn Masterclass waarin ik je laat zien hoe ik met mijn bedrijf door dit systeem te volgen zo snel succesvol ben geworden, met daarnaast een jong gezin als grote verantwoordelijkheid.

Dit HomeSystem heeft ervoor gezorgd dat ik, net moeder geworden van onze eerste zoon, vanaf de zolderkamer een werving en selectie bureau heb kunnen starten en uit heb kunnen bouwen tot een mega succes (in 2020 succesvol verkocht) , waarbij tegelijkertijd ook mijn kinderen tot hun volle potentieel zijn gekomen, met een hele goede mindset door het leven gaan en zelfs richting topsport (voetbal) zijn gegaan.

Ik laat je de strategie stap voor stap zien in mijn gratis online presentatie.

The Mothership Academy | Cindy Schuurink

Gratis online training

The Mothership Academy

“Hoe je door het implementeren van dit HomeSystem jouw bedrijf succesvol opschaalt en tegelijkertijd jouw kinderen tot volle potentie laat komen, zonder in een meervoudige spagaat hoeven te zitten”

Belangrijk; ontvang je de bevestigingsmail niet binnen een paar minuten per mail, check dan even de spambox en voeg The Mothership Academy gelijk toe aan jouw contactpersonen zodat je geen belangrijke mails mist.

Wat levert het je op

Na de online presentatie weet je

1. Hoe je met effectieve familie routines ervoor kunt zorgen dat het thuis harmonieus verloopt, zodat je zonder kopzorgen succesvol in jouw business kunt zijn

2. Hoe je exact hetzelfde HomeSystem kunt gebruiken dat ik heb geïmplementeerd, zodat je WEET dat het thuis goed geregeld is, waardoor jij focus kunt houden op je werk en maximale resultaten kunt behalen

3. Wat de sleutel is om met een effectief stappenplan ‘the best of both worlds’ te bemachtigen; je bedrijf groot maken en tegelijkertijd jouw kinderen tot hun volle potentie laten komen

4. Hoe je de ijzersterke Topsport Mindset Formule eigen maakt en leert in te zetten bij zakelijke groei en fases van het ouderschap. So you can take care of business AND the kids!

5. Hoe je jouw bedrijf succesvol op autopilot laat draaien, waarbij het proces voor de klant strak gestroomlijnd wordt, jouw bedrijf voor joú gaat werken in plaats van andersom en niets je nog in de weg staat om een hoge maandelijkse omzet te gaan genereren.

The Mothership Academy | Cindy Schuurink | Template

Benieuwd wat voor buitengewone resultaten jij kunt bereiken?

Deze training is anders dan alle andere die je tot nu toe gezien hebt en jij kunt deze strategie vanaf vandaag ook inzetten voor JOUW business

Cindy Schuurink

Parenting & Dream Biz coach en oprichter van The Mothership Academy

Ik ben dankbaar dat ik de afgelopen 25 jaar vele ambitieuze vrouwen in binnen- en buitenland aan mijn enthousiaste klantenkring heb mogen toevoegen.

Als moeder wil je je beste leven leiden voor jezelf en je gezin, ondanks dat je een high performing machine bent die altijd onder druk staat, toch? Well, I got your back!

Ik wil met alle plezier mijn eigen framework met jou delen, wat uiteindelijk mijn geheime wapen is geworden.

In deze gratis online presentatie deel ik alles met je. De inhoud van deze training kan jouw leven gaan veranderen (ten goede). 

En even om duidelijkheid te scheppen (daar hou ik van :-)) Er is momenteel een beetje een soort van wildgroei aan coaches die andere coaches leren wat zíj ook weer van een coach hebben geleerd. That’s not the case here 😉

Ik heb de afgelopen 25 jaar met vele ambitieuze vrouwen in binnen- en buitenland mogen werken (lovende referenties: check )

Heb de afgelopen 15 jaar een zeer succesvol werving & selectie bureau gerund, wat ik zelf vanaf scratch af aan heb opgebouwd (in 2020 succesvol verkocht, het bedrijf draait nog steeds op volle kracht: check )

Ik heb gezien wat wel en niet werkt. I GET IT!

Ik leer je geen theorie over één van de zoveelste “top secret strategieën”. Ik gebruik het exacte systeem voor mijn eigen bedrijf.

Reserveer snel jouw plek voor de online presentatie, nu hij nog online staat. 

The Mothership Academy | Cindy Schuurink

© 2021 The Mothership Academy

-All Rights Reserved

Nijvergouw 58, 1352 CE, Almere

This site is not a part of the Facebook™ or Google™ website or Facebook Inc. or Google inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook™ or Google™ in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. GOOGLE is a trademark of GOOGLE, Inc.

The Mothership Academy | Cindy Schuurink | Logo