The Mothership Academy | Cindy Schuurink

Even kort voorstellen..

Hi, ben Cindy Schuurink, trotse moeder van 2 kinderen die naast mijn grote liefdes, ook de reden zijn om altijd mijn hart te volgen. Mijn zonen weten inmiddels wel dat moederschap en ondernemerschap heel goed samen gaan.

Het is mijn missie zoveel mogelijk ondernemers te helpen hoe zij met een tijdsbesparend business model meer impact en inkomen kunnen creëren zodat zij niet altijd in de hoogste versnelling hoeven te zitten.

Iedere keer als we als moeder iets anders doen dan voor onze kinderen zorgen, kan het gevoel ons bekruipen dat we bij ze moeten zijn en dit gevoel neemt toe als we een carrière nastreven. Ik weet nog goed dat ik ook echt aan mezelf kon twijfelen toen mijn kinderen nog in hun baby- en kleutertijd waren, maar nu ze tieners zijn en ik zie hoe zelfverzekerd, zelfredzaam en liefdevol ze zijn, ben ik trots op mezelf dat ik op het pad van de ‘Business Mom’ ben gebleven. Ik ben de moeder geweest die ik altijd wilde zijn en nog steeds ben, niet ondanks mijn ondernemende inspanningen, maar gedeeltelijk juist daardoor.

Ondernemerschap zit in mijn DNA, ik heb vanaf de zolderkamer toen mijn eerste zoon pasgeboren was een werving en selectie bureau opgezet, 15 jaar gerund, uitgebouwd tot een mega succes en het in 2020 verkocht. Ook ik heb, voordat mijn bedrijf winstgevend was, heel veel lessen moeten leren ‘the hard way’, want zakelijk succes komt niet zomaar uit de lucht vallen.

Ik heb 25 jaar ervaring verwerkt in de unieke Mothership methode waarbij ik mijn kennis en kunde aan andere ondernemers door kan geven.

MOTHERSHIP METHODE©

 

  • M  Mindset Makeover
  • O   Online offer
  • T   Take care of yourself
  • H   Helicopter view
  •   Elite level multitasking
  • R   Relationship marketing
  • S   Social Media
  •  Home Based Business
  •   Incredible BusinessMom
  •  Parenting Secrets
The Mothership Academy | Cindy Schuurink | Logo

Wat kun je verwachten van het all-in business coaching traject 

The Mothership Mastery

 Jij droomt ervan een succesvolle online business te runnen, het inkomen te verdienen dat je écht waard bent en de ideale levensstijl te creëren waar JIJ gelukkig van wordt. Samen gaan we ervoor zorgen dat je jouw talenten en mogelijkheden ten volle kunt gaan benutten door jouw bedrijf slim in te zetten – onder jouw eigen voorwaarden.

Ik vind het belangrijk dat jij niet het gevoel hebt dat je het alleen moet doen, je moet absoluut zélf in de actiemodus, maar wanneer jouw intrinsieke motivatie als ondernemer is ontvlamd, gaan wij samen jouw energie en inspiratie tot leven brengen.  Zie mij als je sparringspartner, je business BFF, coach, maakt mij niet uit welke naam je eraan wilt geven, het is mijn passie en missie jou te helpen, we’re in this together!

 

Stop waiting on someone else to fix your life.
Be the QUEEN and
HERO of your own life, I got your back!

The Mothership Academy | Cindy Schuurink

De afgelopen jaren heb ik al zoveel ondernemers (in spé) advies en inspiratie mogen geven en ik hoop dat ik hiermee ook jóu kan inspireren!

En als ik iets bij je getriggerd heb, als je het gevoel hebt dat ik jou wellicht zou kunnen helpen, laat je het mij dan weten?

Het maakt niet uit hoe ver je bent in jouw ondernemersavontuur, of je nou startende bent of al verder gevorderd, ik hoor graag wat jouw uitdagingen zijn, wat het doel is wat je wilt bereiken of waar je vastloopt.

Stuur mij via de contact pagina een e-mail, dan maken we snel een belafspraak en vertel ik jou hoe ik je op een snelle manier resultaatgericht kan helpen en vertel ik je meer over mijn methodes.